Butiken

Bilfoliering & PPF till bilen eller motorcykeln

Bilfoliering & MC handlar om att använda en specialiserad film för att dekorera eller skydda din bil. Folieringen kan ändra bilens färg, ge en blank eller matt finish, eller till och med lägga till mönster eller grafik. Folieringen är enkel att montera och ta bort, och den kan även hjälpa till att skydda bilens originallack från repor och solskador. Till skillnad från lackering så behöver man inte registreringsbesikta bilen vid foliering.

Bilfoliering & PPF stenskottskydd handlar om att använda en specialiserad film för att dekorera eller skydda din bil. Folieringen kan ändra bilens färg, ge en blank eller matt finish, eller till och med lägga till mönster eller grafik. Folieringen är enkel att montera och ta bort, och den kan även hjälpa till att skydda bilens originallack från repor och solskador.

Foliering kan användas på bilar, skåpbilar, lastbilar och motorcyklar. Det är ett populärt alternativ för dem som vill ändra utseendet på sin bil utan att behöva lackera den, eller för dem som vill skydda originallacken.

Folieringen är vanligtvis gjord av vinyl eller liknande material, och finns i en mängd olika färger och ytbehandlingar. Det finns också specialiserade folier som kan ändra färgen på bilen när den utsätts för värme.

Processen med bilinpackning går vanligtvis ut på att rengöra och förbereda bilen, sedan mäta och klippa omslaget för att passa bilens form och storlek. Folien appliceras sedan försiktigt på bilen och trycks ner för att säkra den ordentligt. Till sist trimmas eventuella överflödiga kanter och bubblor tas bort.

Det är viktigt att få bilfoliering utförd av erfarna proffs, eftersom det kräver precision och skicklighet för att säkerställa ett snyggt och hållbart resultat. Det är också viktigt att välja högkvalitativa folier. Vi erbjuder högkvalitativa folie som är tjockare i material jämfört med andra företag som har mycket tunnare folie, vilket skadas rätt enkelt.
Tjockare vinyl håller mycket bättre och är inte lika lätt att skada som tunnare folie.

Foliering av liten bil https://www.modemedia.se/product/foliering-wrap-av-liten-bil-foliera-din-bil-
Foliering av mellanstor bil https://www.modemedia.se/produ...

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.